Mehari

€ 11.950,-
1984
Rood
94.000 km

Op deze foto uit ’90 staat de heer B. trots naast het nieuwe familiebezit, een dan 6 jaar oude Mehari.

Ooit begonnen in geel, maar later rood gespoten. In zijn Nederlandse bestaan heeft hij 85.000km gereden. Een twee-zitter op grijs kenteken, dat hij nog steeds heeft.

Hij werd aangeschaft om het tuinafval bij hun Italiaanse vakantiehuis af te voeren, maar werd ook regelmatig voor plezierritjes en zelfs kampeertochten gebruikt. Twee bijgevoegde foto’s laten de tochten in de bergen zien. Omdat er regelmatig langere lading in lag, werd de kentekenplaat scharnierend bevestigd, zodat hij bij geopende klep zichtbaar bleef.

Na een aantal jaren gebruik verdween hij in de garage van het vakantiehuis, waar hij pas een jaar of 4 geleden weer uit kwam. Op dat moment kwam de Mehari via de zoon bij ons terecht. We hebben ‘m weer technisch in orde gemaakt, zodat hij weer in Italië gebruikt kon worden. Dat is daarna ook gebeurd, maar zo weinig dat de familie besloot dat hij ergens anders meer avonturen mag gaan beleven. In NL, I, F, bij een eerste of tweede huis, vul het maar in.

We leveren ‘m inclusief grote beurt en nieuwe APK.

Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding Mehari afbeelding

Neem contact op voor hoge resolutie beeldmateriaal van deze occasion.