HY verkoopwagen

€ 29.000,-
1967
Noir
161.000 km

Deze foodtruck begon zijn leven als veewagen. Citroën leverde via carrossier Heuliez diverse opbouwen voor veevervoer. Voor paarden was er een heel hoog model, voor schapen zelfs een dubbeldekker. Dit model was bedoeld voor koeien. Door hun bedrijfsmatige gebruik sleten ze meestal fors en urine versnelde het roest-proces.

Dit exemplaar had ook wel wat te lijden gehad, maar was in de basis nog goed hard. Hij werd een paar jaar geleden uit Frankrijk gehaald en vervolgens stevig aangepakt, er zijn nog foto’s van voor de restauratie. De wandverdeling werd aangepast, zodat er een grote zijklep in kon. De hoofdconstructie bleef van staal, de invulling van donker gebeitst hout, samen met de mat-zwarte lak kreeg hij een stoere uitstraling. De techniek is flink aangepakt en ook het interieur en uiterlijk hebben de nodige aandacht gekregen. Hij heeft nieuwe banden en velgen, ook de remmen zijn vernieuwd.

Hij werd op maat gemaakt om heerlijke belegde broodjes te gaan serveren, alleen kreeg de ondernemer het zo druk in zijn nieuwe winkel dat de HY in de schuur bleef. Nu staat hij dus klaar voor jouw avontuur. Hij is casco klaar, technisch zijn er nog een paar zaken af te ronden, verder kun je al jouw ideeën en wensen erop loslaten. Prijs is gebaseerd op de staat waarin hij nu is, we denken graag met je mee over een verdere invulling.

HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding HY verkoopwagen afbeelding

Neem contact op voor hoge resolutie beeldmateriaal van deze occasion.