2cv6 Club

VERKOCHT
€ 8.500
1990
Algemeen
101.000 km

Een aantal jaren geleden is deze eend flink aangepakt. De koets is hersteld, het chassis en veel plaatwerk vernieuwd. De eigenaar wilde iets echts unieks en koos hiervoor een donkerblauwe kleur lak van Alfa Romeo en een heleboel glimmers als afwerking. Het interieur is op maat gemaakt van Jeans-stof, het dak met bijpassende Sonnenland-stof, die normaal voor de duurdere cabrio’s gebruikt wordt.

Een unieke aandachttrekker is het zeker geworden! Tip; mocht je ronde chromen koplampen nou de kers op deze taart vinden, tegen meerprijs hebben we ze er zo opgezet.

Er is flink aandacht aan besteed, alleen aan de lak hadden ze nog iets meer tijd mogen besteden. Het zit er goed op en oogt voor de snelle beschouwer prima, maar als je wat beter gaat kijken dan had het nog mooier gekund. Maar ja, dan was hij ook duurder geweest, dus doe er je voordeel mee.

We leveren ‘m met nieuwe APK, grote beurt en een volle tank.

2cv6 Club afbeelding 2cv6 Club afbeelding 2cv6 Club afbeelding 2cv6 Club afbeelding 2cv6 Club afbeelding 2cv6 Club afbeelding 2cv6 Club afbeelding 2cv6 Club afbeelding 2cv6 Club afbeelding 2cv6 Club afbeelding 2cv6 Club afbeelding 2cv6 Club afbeelding 2cv6 Club afbeelding

Neem contact op voor hoge resolutie beeldmateriaal van deze occasion.